Gonatt

Då  var det läggdax. Har städat undan lite i syhörnan efter som den även används som matbord ;p
Imorgon ska jag prova ut nya glasögon, det ska bli spännande. Synundersökningen är på förmiddan och på eftermiddan ska killen och jag titta på bågar.

Inspirerad av mer sol

När jag äntligen tog mig utanför dörren var det fantastiskt väder. Solen sken och det droppade från alla tak.
Efter skolan var jag tvungen att titta in tygaffären igen. Där hittade jag en fin bit chiffong och ett gul-silvrigt bomullstyg som säkert blir en fin sommarklänning till. Eller kanske ett nattlinne.

Och så måste jag ju visa flera klänningar förstås ;)

Den rosa är glansig men det syns inte lika bra på bilden.


Armbåge i ögat och snor

Jag tror jag är sjuk idag, eller egentligen inte helt sjuk men hängig och trött. Det gick inte helt enkelt att åka till skolan när jag skulle. Min sambo väcket mig med en armbåge  i ögat i natt, vet inte om han drömde något läskigt :S Efter det började jag drömma läskigt och när jag vaknade hade jag ont i hela kroppen och fullt med snor i näsan.
Efter frukost känns det lite bättre. Jag ska stoppa i mig en alvedon och åka dit efter lunch så jag inte halkar efter.

Jag skulle vilja vara en katt istället, då skulle jag ha det här som jobb och skola =/

 

Mera klänningar

Jag vill ha sommar och sol! Jag ska ha klänning varje dag bara det blir tillräckligt varmt.

Den blå har ett tryck med fulla pandor och texter som "alcohol is my soulmate" och "let's have a drink"

Att ta sig i kragen

I morse ville jag inte gå till skolan, "jag är sjuk" tänkte jag. Näsan var lite täppt, jag var grusig i ögonen och trött, väldigt trött. Det var så skönt att ligga kvar i sängen. Ändå så tog jag mig i kragen (eller dubbelhakan då jag sover utan krage) och klev upp tio minuter innan jag måste gå till bussen. Inget te, ingen frukost men jag kom i tid. Nu är jag störthungrig och ska egentligen jobba med exel och göra nån tråkig uppgift.

Ser ni vad tråkigt det är?

Game of thrones

Jag läste just klart första boken som jag lånat av min fina vän Ellen. Mycket spännande! Sen upptäckte jag att de har börjat sända serien på onsdagar i SVT1 kl 22. Jag älskar medeltida fantasy serier med lite skräck i.
Den visas i svt play också, för dem som missade att titta.
http://svtplay.se/v/2717401/game_of_thrones/del_1_av_10


Promenad på isen.

Innan jobbet var vi tvugna att vandra runt lite i det fina vädret. Även om det droppade för fullt inne i stan är det fortfarande ordentligt med is på Ekoln. Det blev en jättemysig promenad.

Lite läskigt var det också, det är fullt av iskallt vatten under isen. Även om isen är tjock kanske en jättebläckfisk bryter igenom?

Några ord om varför vuxenvärlden suger.

När man är liten bestämmer alla vuxna vad man ska göra. På dagis och fritids är det bestämt i vilket rum man ska leka, när man ska vara ute och inne, när man ska rita eller vila osv. Sen börjar man skolan och ska lära sig läsa, räkna matte och onödig fakta om inlandsisen. Föräldrarna hindrar en ifrån att ta hål i öronen och i kroppen, titta på läskiga filmer eller stanna uppe för länge. "När du blir 18 kan du göra som du vill". När den dagen äntligen kommer så säger de istället "Så länge du bor här får du följa våra regler".

När man äntligen, äntligen lyckas flytta hemmifrån tror man att vuxenvärldens frihet är här. Då måste man komma i tid till jobbet, betala räkningar och göra som chefen säger. Man måste lägga sig i tid så man inte försover sig eller är för trött på jobbet. Man kan inte titta på för läskig film för då vågar jag inte gå in i förrådet själv.

I slutändan är nog ingen riktigt fri att göra precis vad han/hon vill. Livet är hårt, köp en hund.



Aiko är en femtedel min hund. Han är en welsh springer spaniel och superfin. Ibland önskar jag att jag hade tid att ha en egen hund, idag är en sån dag.

Turklänning?

Jag hittade ett skojigt lapptäckstyg med fyrklöver. Det blev en kul sommarklänning, kanske den ger tur? Jag längtar bara mer och mer efter sommar och sol. Annars kanske den passar bra på St:Patricks day?


Varma fingrar.

Igår var jag på en mysig fika med min gosiga vän Ellen. Hon hade stickat jättefina handledsvärmare åt mig.
Passade på att ta en fin bild när jag satt i den kalla datasalen och njöt av varma händer ;)

Fina va?


Alla hjärtans dag <3

Det var ju ett tag bloggen fick uppmärksamhet, jag har varit sjuukt upptagen med att gå i skolan och jobba som en gnu. Nu går vi mot ljusare tider och jag har slutat jobba natt.  Blev inspirerad av ett superfint tyg jag hittade och det blev en fin klänning.  Matchar fint till blommorna vi köpte :)



RSS 2.0