Vart hittar jag ett solparasoll?

Jag har letat och letat efter ett sånthär kinesiskt solparaply hela natten men lyckas bara hitta butiker i USA som inte skickar utomlands =/

Den somriga båtturen

I helgen åkte jag båt med Herr Snygg  :) Det blev lite sommarpremiär för mig som bara varit ute på kvällen hittills och missat det mesta av soltimmarna. Torts stor brist på båtvett klarade jag att inte ramla i.

Här är vi på väg ut på äventyr.


Solnedgången när vi var på väg hem.

The making of provdockan Ursula.

Jag har läst flera guider om hur man kan göra en egen provdocka med lite fingerfärdighet och silvertejp. "Hurra" tänkte jag och satte igång att pyssla. Jag fick offra en hiskeligt ful grön klänning med polpkrage som jag köpt på Thuns för nått år sen. Projektet gick bra och tog cirkus 1½ timme sammanlagt.





Jag fick be min kära vän Jenny att hjälpa mig klippa upp tejpen i bak, det är lite läskigt när någon håller en sax mot ens bara hud och ser så här nöjd ut :S




Såhär blev det. Problemet är att dockan blev lite för tjock och inte kan ha mina kläder. Plus att silvertejpen luktar lite konstigt. Bysten blev för platt så jaja vad ska man göra. Dockan fick heta ursula iallafall och det är frågan om den kommer att sparas. Jag funderar allvarligt på att köpa en riktig docka med rattar på så man kan ställa in olika storlekar.

Stjärttorsdag!

Idag är det godisdag för dem som förklarat vikten med påskägg för sina anhöriga. Just nu har jag stjärten fastvuxen i soffan och lite svårt att komma till skott. Det är ju spännande trägårdsprogram på tv :p

Början på nytt projekt.

Har ritat en klänning till mormors födelsedagskalas. Det är på fredag så jag hoppas den ska hinna bli klar. Tyget köpte jag förra sommaren och nu har det legat lite väl länge. Behöver nytt fodertyg efter som jag använde det till ett annat projekt.


Jag är inte bäst på photoshop direkt men ni ser ju hur den ska se ut iallafall.

Orimliga arbetsförhållanden.

När jag var på väg hem efter en riktigt trevlig fika på stan möttes jag av den här krabaten.



Tänk dig själv att bli tvingad till att bära något dubbelt så stort som dig själv dag ut och dag in. Undrar om myrorna har något fackligt ombud på jobbet? Hoppas de har bra lön i alla fall.

Summering av Das Boot!

Jag har varit på 48 timmarskryssning till Tallin. Flera roliga band spelade och kalaset var i full gång från början till slut.


Här tittar vi på S.P.A.R.K.



Kul i pubilken!



Lite S.P.O.C.K



Finsminket är på.

Tyvärr fick jag inga fina bilder på mina omsydda killT-shirtar som fick en mycket bättre passform lagom till kryssningen. Jag får återkomma om det. Jag hade riktigt skoj iallafall, det är väl viktigast. :D

Jaha nu var det dax igen.

Hej allihopa, nu har jag gjort en ny blogg så jag kan skryta med mitt pysslande.
Den gamla bloggen är död och bortglömd...Moahaha....
Ha det så gott!

RSS 2.0